A BEMER Pro-Set
A BEMER Pro-Set

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Segít...
Segít...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

A megoldás...
A megoldás...

a mikrokeringés javítására és több más tünetre!

Previous Next
A A A

A korlátozott mikrokeringés sok betegségnek és közérzeti zavarnak az okozója vagy elősegítője. Ennek ismeretében még inkább meglepő, hogy a korlátozott mikrokeringés javítására kielégítő kezelési lehetőség eddig nem állt rendelkezésre. Számos folyamatnak, amelyek az emberi szervezetben lezajlanak, a jól működő mikrokeringés az alapfeltétele: regeneráció-, kijavító-, növekedési- és gyógyulási folyamatok.
A testben lévő összes véredénynek mintegy 3/4-e a mikrokeringés tartományába esik. ErrendszerA mikrokeringés létfontosságú a fizikai és szellemi teljesítőképesség energiaigényének ellátása szempontjából.
A sejtek csak akkor tudják megtenni azt, amit tenniük kell, ha megkapják, amire szükségük van.

A szervezetben történő valamennyi folyamathoz minden egyes sejtben önállóan termelődő, rendeltetésszerű működést biztosító energiára van szükség.
Az energiahiány lehet felelős akkor, ha az önszabályozó és öngyógyító mechanizmusok már nem működnek megfelelően és ezért csökken az ember teljesítménye, regeneráló képessége, különböző betegségek alakulnak ki.
Ezek jelentős része oxigénhiányra és a mikrokeringés zavarára vezethetőek vissza. Az okok a civilizált ember életmódjában keresendők. Általános jellemzőként említhető a mozgáshiány, a fizikai stressz, a felületes és gyors légzés, az alultápláltság, illetve a fokozódó környezetszennyezés.
Ezen segíthet az fizikai érterápiás kezelés, mely vezető szerepet tölt be az orvosi és klinikai gyakorlatban, a rehabilitációban, az élsportban és az otthoni gyógyulásban is.javulasok szazaleka

Kérjen ajánlatot e-mailben, vagy mobilon