A BEMER Pro-Set
A BEMER Pro-Set

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Segít...
Segít...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

A megoldás...
A megoldás...

a mikrokeringés javítására és több más tünetre!

Previous Next
A A A

A korlátozott mikrokeringés sok betegségnek és közérzeti zavarnak az okozója vagy elősegítője. Ennek ismeretében még inkább meglepő, hogy a korlátozott mikrokeringés javítására kielégítő kezelési lehetőség eddig nem állt rendelkezésre. Számos folyamatnak, amelyek az emberi szervezetben lezajlanak, a jól működő mikrokeringés az alapfeltétele: regeneráció-, kijavító-, növekedési- és gyógyulási folyamatok.
A testben lévő összes véredénynek mintegy 3/4-e a mikrokeringés tartományába esik. ErrendszerA mikrokeringés létfontosságú a fizikai és szellemi teljesítőképesség energiaigényének ellátása szempontjából.
A sejtek csak akkor tudják megtenni azt, amit tenniük kell, ha megkapják, amire szükségük van.

A mikrokeringés zavara
A mikrokeringés az életkorral együtt gyengül. Ezt a folyamatot felgyorsíthatják a káros környezeti hatások, a rossz szokások és az egészségtelen életvitel, a környezetünkben lévő méreganyagok, a zaj, a stressz, az alvás- és mozgáshiány, az egészségtelen vagy egyoldalú táplálkozás, a nikotin- és alkoholfogyasztás. Mindez kedvezőtlenül befolyásolja a mikrokeringést.
Ha a mikrokeringés zavart vagy csökkent, ez számos akut és krónikus betegség oka vagy következménye lehet.

A következmények:
Gyengül az immunrendszer, érzékenyebbek leszünk a fertőzésekre, csökken a teljesítőképesség, romlik a közérzet, lassul a felgyógyulás, megnő a keringési betegségek, mint például a szívinfarktus vagy a szélütés valószínűsége.
Ha javul a vérkeringés a végáram útvonalán, akkor az oxigén, a tápanyagok, de a gyógyszeres kezelés is ott hasznosul, ahol szükség van rá, a szennyező salakanyagok pedig jobban elszállíthatók. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a mikrokeringés elengedhetetlen az összes szerv működéséhez és egészségéhez, valamint a szervezet teljes gyógyulási folyamatához.