A BEMER Pro-Set
A BEMER Pro-Set

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Segít...
Segít...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

A megoldás...
A megoldás...

a mikrokeringés javítására és több más tünetre!

Previous Next
A A A

A szervezetben történő valamennyi folyamathoz minden egyes sejtben önállóan termelődő, rendeltetésszerű működést biztosító energiára van szükség.
Az energiahiány lehet felelős akkor, ha az önszabályozó és öngyógyító mechanizmusok már nem működnek megfelelően és ezért csökken az ember teljesítménye, regeneráló képessége, különböző betegségek alakulnak ki.
Ezek jelentős része oxigénhiányra és a mikrokeringés zavarára vezethetőek vissza. Az okok a civilizált ember életmódjában keresendők. Általános jellemzőként említhető a mozgáshiány, a fizikai stressz, a felületes és gyors légzés, az alultápláltság, illetve a fokozódó környezetszennyezés.
Ezen segíthet az fizikai érterápiás kezelés, mely vezető szerepet tölt be az orvosi és klinikai gyakorlatban, a rehabilitációban, az élsportban és az otthoni gyógyulásban is.javulasok szazaleka

Kérjen ajánlatot e-mailben, vagy mobilon


A fizikai érterápia javítja a mikrokeringést, támogatja a legkisebb véredények vérkeringését. Ezáltal javítja a test sejtjeinek teljesítőképességét, ami hozzájárul a fájdalom csillapításához és a szervezet öngyógyító képességének növeléséhez.

A panaszok jellegétől függően különböző programokat lehet használni, a programok más-más hatásúak, mélységűek és időtartamúak.

A BEMER alvóprogram hatása
• hosszabb mélyalvási periódus
• a szervezet savkiválasztásának javítása (reggeli vizelet PH csökken)
• a fertőzésekre való hajlam csökkenése
• a regeneratív és helyreállító folyamatok stimulálása

A kezelések időtartama 8 perc – 30 percig, a problémától függően akár napi több alkalommal is szükséges lehet.

A kezelés kúraszerűen ajánlott! Mivel a BEMER a szervezet saját keringési állapotának aktiválása révén fejti ki jótékony hatását, használata jellemzően hosszabb távon ad tartós eredményt.
Akár napi több alkalommal is alkalmazható a Bemer, alvó program segíti a fokozott stressz okozta pszichoszomatikus panaszokat.

Önnek lehetősége van a BEMER készülék otthoni használatára, készülék bérlési díj ellenében.
További információ a BEMER termékekről >>